zondag 22 april 2012

Vriendschapsfeestjes

Enkel mensen waarbij ik me vertrouwd voel. Vrijwel al mn liefsten met zn allen om me heen. Kusjes knuffels polonaise en bitterballen. liedjes. Meer knuffels en de fijnste cadeaus. Boeken die zorgen voor de goede morgen. En sieraden + mooimakers voor zon zelfde nacht. Een bloem. Mensen die weten wat ik belangrijk vind. De eenvoud.

Hoe fijn is het om zo te vieren dat je dit en dat je dat. Hoe fijn is het om te weten voor jou belangrijk is. Wat je moet doen om dat te bereiken. Een glimlach.
Het middel en het doel. Als het hartensprongetje het niet wint. Ondeugend ongeduldig, vliegensvlug vaak onbegrepen weer voorbij.

We keken er naar uit. En zelfs zij waren aanwezig. En zij. Moet je nagaan. Even mn ogen dicht plus een kneepje in mijn hand. Hier gaat het om, hier draait het om. Koester de momenten, leg vanalles vast op beeld. Het maakte mn brakheid volledig goed. Hahahhaha, gekjes.

Onbezorgd, gezond, gelukkig.


Ze is gezond. Het leven een beest, dat zonder blad voor de mond raast en gaat. Maar dierenliefde vult haar hart. En t hare de mijne. Alles komt goed, mn mooie parelmeisje.
Alles komt goed.

Mijlpalen zijn pas bevredigend als je ze delen kunt. Bevoorrecht voel ik mij. En ik deel met liefde. Al mn liefde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten